Acest forum nu apartine Companiei Lady's, el a fost creat pentru a veni in sprijinul persoanelor care doresc sa devina reprezentanti sau cumparatori ai produselor Lady's.
Subiect: Re: Venit suplimentar cu Lady's Lun Oct 10, 2011 5:08 pm
Hello! Eu nu am avut tangente cu cosmeticele Lady asa ca va rog sa-mi dati un sfrat. Caut un fond de ten bun, am peste 2 sapt o nunta... Am vrut sa iau de la Avon - Anew, dar mi se pare cam scumpicel.
Subiect: Re: Venit suplimentar cu Lady's Mar Oct 11, 2011 8:16 pm
larisadenise a scris:
Hello! Eu nu am avut tangente cu cosmeticele Lady asa ca va rog sa-mi dati un sfrat. Caut un fond de ten bun, am peste 2 sapt o nunta... Am vrut sa iau de la Avon - Anew, dar mi se pare cam scumpicel.
Asa e, e cam scumpicel... Ca sa nu zic scump de-a binelea. Dar e consideral produs de lux. Orice fond de ten de la lady's e ok. Ar trebui sa incerci ca sa te convingi.
Mesaje: 5 Data de inscriere: 24/10/2011 Varsta: 31 Localizare: prahova
Subiect: Re: Venit suplimentar cu Lady's Mar Oct 25, 2011 8:42 pm
larisadenise a scris:
Cred ca ma fac si eu reprezentant. M-am uitat la catalogul online si imi plac produsele foarte mult. Exista obligatia de a face comenzi lunar?
.DACA VREI DETALII MAI AMANUNTITE DE COMENZI ,DISCOUNTURI,CURIER...ETC.CONTACTEAZAMA .ADRESA MEA DE MES ESTE ..ionela25any)ITI SPUN TOT CE VREI SA STI.FARA NICI O ABUREALA.ASTEPT